fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

65 de profesori de sport nu sunt titulari pe post

Ghidul de reguli al elevilor pentru orele de sport 

Cei mai mulți profesori care predau în școlile și liceele din județul Sibiu fără a fi titulari pe post sunt cei de la disciplina Educație Fizică și Sport. Inspectoratul Școlar Județean va scoate la titularizare 65 de posturi pentru această materie: 40 de posturi sunt în școlile gimnaziale, 9 în licee și 16 la cluburile sportive școlare din municipiile Sibiu și Mediaș. Acestea sunt posturi complete, cu viabilitate sub și peste 4 ani.

La categoria posturi incomplete, cele mai multe posturi disponibile pentru titularizare sunt la Biologie: 31 la școlile gimnaziale și 3 la licee.

Listele cu posturile didactice din unitățile de învățământ preuniversitar din întreaga țară au fost publicate de Ministerul Educației pe site-ul Titularizare 2024. Acestea sunt grupate în trei categorii: Posturi complete cu viabilitate de cel puțin 4 ani, Posturi complete cu viabilitate sub 4 ani, respectiv Posturi incomplete. Listele vor fi actualizate.

Înscrierea candidaților la concursul național de Titularizare 2024 se face în perioada 8 – 17 mai, iar proba scrisă a examenului se va desfășura în 17 iulie. Pentru a ocupa un post de titular, ceea ce înseamnă angajare pe perioadă nedeterminată, candidatul trebuie să obțină cel puțin nota 7 (șapte) la acest examen. Dacă nota este între 5,00 și 6,99, candidatul poate deveni suplinitor (cu angajare pe perioadă determinată).

Etichete:

Recomandam sa citesti si