fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Social

60.165 de lei, suma strânsă de echipa ULBS care a alergat la Maratonul Internațional Sibiu

60.165 de lei, suma strânsă de echipa ULBS care a alergat la Maratonul Internațional Sibiu

58 dintre profesorii, studenții și personalul administrativ al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu au făcut parte în acest an din cei 2700 de alergători ai Maratonului Internațional Sibiu, astfel ULBS a devenit al doilea cel mai mare fundraiser.

Prima participare pare a fi de bun augur, deoarece echipa Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu formată din 58 de alergători a reușit să contribuie cu peste 60.000 de lei la cauzele pe care le-a susținut: FAST-ecograf portabil pentru ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și Dăm Startul în Viață. Suma de 60.165 lei a fost a doua ce mai mare pe care una din companiile partenere a reusit să o strângă în urma activităților de fundraising.

În total, cei 58 de reprezentanți ai ULBS au alergat 417 km, la acest capitol, universitatea fiind pe locul 4 între companiile prezente. Cu toate că, cei mai mulți au alergat la cursa de 5km, au fost și profesori care au alergat la Maratonul Continental de 42Km.

“Încă de la începutul cursei, chiar și când pășeam după linia de start, simțeam cât de tare îmi bătea inima de emoții. Mă cuprindea și un sentiment de apartenență, fiind înconjurată de persoane care alergau tot pentru o cauză nobilă. O comunitate cu suflet bun, asta am de spus față de participanții și susținătorii maratoniștilor. Faptul că am fost parte din Maraton alături de prietenii mei și de comunitatea #ULBS, reușind să strângem bani pentru cauza noastră și desigur, să ducem ștafeta până la linia de finish, a fost una dintre cele mai faine experiențe din viața mea.”, a mărturisit pentru ziarul nostru, Andreea Coman, una dintre studentele ULBS, care a făcut parte din echipa celor de la ștafetă.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si