fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

50% din locurile disponibile pentru Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg, s-au ocupat

50% din locurile disponibile pentru Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg, s-au ocupat

Jumătate din locurile disponibile tinerilor care vor să ia parte la Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg s-au ocupat, la mai puțin de o săptămână de la startul înscrierilor. Juniori ai Clubului nostru, dar și de la alte cluburi din oraș și din țară, au răspuns cu entuziasm anunțului nostru și și-au rezervat un loc la Campul organizat de BC CSU Sibiu între 19 și 24 iulie.

Tinerii cu vârste între 8 și 18 ani care practică baschetul și iubesc acest sport, trebuie să știe că mai au la dispoziție puține locuri pentru a putea lua parte la Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg. Trei antrenori ai renumitei academii germane și-au anunțat prezența la Sibiu și abia așteaptă să împărtășească tinerilor români, sfaturi utile menite să îi ajute să își dezvolte abilitățile de jucători. Robert Geier, Marc Salzer și Jannic Holzwarth vor fi la Sibiu pentru o săptămână plină de baschet. Zilele următoare vă vom face cunoștință cu antrenorii Porsche BBA Ludwigsburg.

Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg va avea loc la Sala Transilvania și va include, pentru fiecare grupă 11 antrenamente specifice, susținute de 3 antrenori specializați ai Porsche BBA Ludwigsburg, în colaborare cu antrenori ai Centrului de Copii și Juniori ai BC CSU Sibiu. Juniorii participanți vor lua parte și la o serie de activități conexe pe teme precum: pregătirea fizică, alimentația sportivilor, orientare în carieră. Mai mult, nume importante din baschetul românesc, dar nu numai, vor fi parte a acestui proiect

Vă reamintim că înscrierile se fac direct pe site-ul nostru, www.bc-csusibiu.ro, la secțiunea Sibiu Summer Camp 2021. Fiecare participant, va primi, în prima zi de camp, kit-ul participantului, care va conține, pe lângă detaliile și programul antrenamentelor:

  • echipament de joc personalizat,
  • tricou,
  • sticlă de hidratare,
  • o minge de baschet,
  • set de benzi elastic pentru pregătirea fizică,
  • apă și fructe (zilnic),
  • diplomă de participare (la finalul Campului),
  • set de fotografii (la finalul Campului).

Taxa de participare: 1100 lei.

Înscrierile rămân deschise până la 1 iulie, în limita locurilor disponibile.

Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg este un eveniment organizat de BC CSU Sibiu în parteneriat cu Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg, între 19 și 24 iulie, la Sala Transilvania, pentru copiii cu vârste între 8 și 18 ani!

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sport 2021.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si