fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Aproape 5 milioane de lei va costa renovarea energetică a Centrului Militar Județean

Consilierii județeni au aprobat, ieri, în ședință extraordinară, documentația tehnico-economică aferentă proiectului „Renovare energetică a Centrului Militar Județean Sibiu”, în vederea depunerii acestuia spre finanțare în cadrul Programului Regiunea Centru 2021 – 2027.

Valoarea totală a investiţiei este de 4.961.507,05 lei (TVA inclus). Clădirea în care funcționează Centrul Militar Județean, situată în strada Nicolaus Olahus nr. 1, are o suprafață construită de 345,15 mp și o suprafață construită desfășurată de 1.037,55 mp. Durata de execuţie a lucrărilor este de 12 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Renovarea energetică a imobilului presupune lucrări de reabilitare/modernizare – care vizează îmbunătățirea nivelului de performanță al construcției și a componentelor ei din punctul de vedere al siguranței și accesibilității în exploatare, securității la incendiu, igienei, economiei de energie, izolării, protecției împotriva zgomotului sau utilizării sustenabile a resurselor naturale -, lucrări de eficientizare energetică a construcțiilor și lucrări de eficientizare energetică a instalațiilor.

Etichete:

Recomandam sa citesti si