fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate ANUNŢ Social

23 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS, DIN SURSĂ EXTERNĂ

23 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS,

DIN SURSĂ EXTERN

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu scoate la concurs 23 de posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă.

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 13 posturi de ofițeri de poliție și 10 posturi de agenți de poliție.

Înscrierile se fac online, în perioada 23 septembrie – 05 octombrie 2021, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la acesată dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile: secretariat, documente clasificate și arhiva, cazier judiciar, statistică și evidență operative, marketing și achiziții, popotă, investigarea infracțiunilor informatice, financiar, comunicații și informatică, investigarea criminalității economice, agent – moto, implementare proiecte, educație fizică și autoapărare, conducere auto în regim prioritar și defensiv, ordine publică – electronist, ordine publică – silvicultură, rutieră: sistematizare, control tehnic, legalitatea transportului și suport.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://sb.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

În perioada 21 – 29 octombrie 2021, se vor desfășura proba liminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care se candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 05 noiembrie 2021, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Etichete:

Recomandam sa citesti si