fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias

21 de proiecte pe ordinea de zi a Ședinței Consiliului Local Mediaș

Primăria Mediaș vrea modernizarea mai multor străzi din centrul istoric – Costul lucrărilor a crescut considerabil

21 de proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Mediaș din luna septembrie.Ședinta va avea loc miercuri, 29 septembrie 2021, de la ora 16:00, și se va desfășura prin videocoferință.

Pe lista proiectelor înscrise se află și proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021 la SC Piața Prim – Com SA.

Un alt proiect important pentru municipalitate, este includerea în domeniul public al Mediașului a unui obiectiv de investiție finalizat ”Instalație termică pentru imobilul de pe strada Unirii nr. 8 (fosta autogară).

În cadrul sedinței de miercuri, 29 septembrie 2021, aleșii locali din municipiul Mediaș vor discuta prelungirea unor contracte de închiriere pentru locuințele ANL din oraș.

Pe ordinea de zi, se numără și un proiect în favoarea taximetriștilor din municipiul Mediaș. Consilierii locali vor dezbate proiectul de hotărâre privind atribuirea unui număr de 8 autorizații taxi pentru autovehicule hibrid, către transportatorii autorizați participanți la procedura de atribuire în gestiune delegată a serviciului de transport în regim de taxi pentru autovehicule hibrid/electrice.

Acestea sunt doar câteva dintre proiectele de pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 29 septembrie 2021.

Etichete:

Recomandam sa citesti si