fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

2021 vine cu vești bune pentru sibieni- Se redeschide patinoarul din Parcul Sub Arini

2021 vine cu vești bune pentru sibienii iubitori de patinaj. Patinoarul din Parcul Sub Arini (redeschis la finele lunii decembrie după o pauză de câțiva ani buni și închis în 31 decembrie 2020 ca urmare a unui ordin dat de Prefectura Sibiu care impunea un număr maxim de 10 persoane aflate în același timp în incinta patinoarului și care a determinat costuri mult prea mari și greu de acoperit de reprezentanții locației) se redeschide duminică, 3 ianuarie dar cu prețuri un pic mai mari.

“Am demarcat cu mantinele 3 piste distincte, pe fiecare având acces câte 10 persoane simultan.
Am fost nevoiți să majorăm tariful de intrare și să modificăm programul de funționare, pentru a putea acoperi cheltuielile de întreținere, precum și pentru a respecta măsura impusă de autorități.”, au postat reprezentanții patinoarului în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare.

În urma verificării efectuate, Prefectura Sibiu a informat administratorii patinoarului despre faptul că activitățile în aer liber sunt interzise, cu excepția celor cu un număr de maxim 10 persoane. Rezultatul informării a fost decizia de a suspenda din nou activitatea patinoarului, întrucât în condițiile prezentate afacerea nu ar putea fi susținută financiar. În ultima zi din an reprezentanții patinoarului ne anunțau pe aceeași rețea de socializare “NE PARE RĂU SĂ ANUNȚĂM CĂ ÎNCEPÂND DE MÂINE, 31.12.2020, PATINOARUL SE INCHIDE (SPERĂM TEMPORAR)!”

Accesul la patinoar se face doar de pe strada Școala de Înot, iar programul de funcționare este de luni până duminică, 10:00-21:30.

Pentru a mulțumi toate segmentele de public au amenajat 3 piste:

– începători (200 mp) unde se poate fi antemergătorul

-copii și părinți (500 mp)

-adulți (500 mp)

2021 vine cu vești bune pentru sibieni- Se redeschide patinoarul din Parcul Sub Arini

2021 vine cu vești bune pentru sibieni- Se redeschide patinoarul din Parcul Sub Arini

2021 vine cu vești bune pentru sibieni- Se redeschide patinoarul din Parcul Sub AriniTariful de intrare s-a scumpit cu 10 lei (25 lei- noul preț), restul prețurilor au rămas nemodificate.

Etichete:

Recomandam sa citesti si