fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

2 autoturisme implicate într-un accident rutier produs în zona localității Nocrich

2 autoturisme implicate într-un accident rutier produs în zona localității Nocrich

Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fata locului au constatat faptul ca între cele 2 autoturisme, care circulau din sens opus, s-a produs o coliziune în urma căreia 2 pasageri aflați in unul dintre autoturisme au suferit vătămări corporale. Conducătorii auto sunt sibieni și au vârsta de 21, respectiv 27 de ani. Victimele sunt o femeie în vârsta de 42 de ani și un bărbat in vârsta de 58 de ani, pasageri in mașina condusă de bărbatul de 27 de ani.

Politiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cauza accidentului rutier. ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DJ106, Sibiu- Agnita la un accident rutier produs între două autoturisme. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate, o femeie și un bărbat.

De asemenea la fața locului a intervenit și un echipaj SAJ. Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu o persoană de sex masculin, de cca 58 de ani care acuza dureri toracice. SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la un accident rutier produs în apropiere de localitatea Nocrich ,Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si