fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

170 de persoane, angajați ai Tribunalului și Judecătoriei Sibiu, au fost testați de COVID-19

După depistarea primelor cazuri de coronavirus la nivelul Tribunalului și Judecătoriei Sibiu, s-a procedat la testarea angajaților celor două instanțe, respectiv 170 de persoane.

Rezultatele  testelor efectuate în cadrul testării de grup, precum și cele efectuate individual ca urmare a prezentării la o unitate medicală, evidențiază faptul că 35 de persoane au avut teste pozitive.

Din cei 35 de angajați ai celor două instanțe fac parte judecători, grefieri, grefieri arhivari, grefieri registratori, precum și personal din  cadrul departamentului economico-financiar și administrativ.

În vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru buna desfășurare a activității celor două instanțe, în condiții de siguranță, procedura de lucru efectivă a compartimentelor cu publicul din cadrul Tribunalului și Judecătoriei Sibiu este stabilită prin decizii,  ce se regăsesc  publicate pe portalul instanțelor.

În aceasta perioadă, Tribunalul Sibiu și Judecătoria Sibiu depun eforturi în vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru prevenirea răspândirii infecției cu SARS COV-2 în cadrul celor două instanțe, astfel încât activitatea de judecată să nu fıe afectată.

Etichete:

Recomandam sa citesti si