fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

147 de ani de existenţă PNL, marcați și la Sibiu

Cel mai vechi partid politici din România, PNL, la împlinirea celor 147 ani de existență a fost sărbătorit și de către membrii partidului din județul nostru. La evenimentul organizat de Organizația Municipală, a cărui președinte este Adrian Bibu, au participat o parte dintre primarii PNL, membrii, președinta Consiliului Juțean Sibiu- Daniela Cîmpean, deputatul Raluca Turcan, primarul Municipiului Sibiu- Astrid Fodor, Dumitru Budrală- președintele ASTRA Film Festival, directorul SALVAMONT Sibiu- Dan Popescu, fostul Președinte FDGR al Consiliului Județean Martin Bottesch, dar și șefele a două ONG-uri din Sibiu, ONG-uri (Crucea Roșie Filiala Sibiu și SUS Inima) care au fost și premiate fiecare cu câte 5.000 lei pentru activitățile realizate pentru comunitate în perioada pandemiei.

Discursurile dedicate prestigiosului eveniment au fost susținute de președintele Organizației Municipale PNL Sibiu- Adrian Bibu, președinta Consiliului Județean Sibiu- Daniela Cîmpean și deputatul Raluca Turcan, președinta PNL Sibiu. Festivitatea dedicată an de an aniversării PNL a fost întreruptă în perioada pandemiei. După momentul festiv membrii PNL alături de invitații lor au mai rămas să ciocnească un pahar de șampanie.

PNL a fost înfiinţat în data de 24 mai 1875, scos în afara legii de regimul comunist în toamna lui 1947, dar s-a reînfiinţat după Revoluţie, la 15 ianuarie 1990.

Etichete: