fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

12 noiembrie- Ziua infracțiunilor la regimul rutier

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, în orașul Copșa Mică, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, domiciliat în localitatea Șeica Mare, care a condus un autoturism deși nu deține acest drept. Pe numele șoferului s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

În aceeași zi, în jurul orei 23:40, în municipiul Sibiu, în cadrul acțiunilor de verificarea a respectării măsurilor privind deplasarea, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Dumbrăvii de către o sibiancă în vârstă de 31 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că femeia nu deține dreptul de a conduce. Aceasta era însoțită de către proprietarul mașinii, un sibian în vârstă de 27 de ani, care cunoștea faptul că cea aflată la volan nu deține permis de conducere.
În cauză, pe numele femeii s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar cel care o însoțea este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare.

Etichete:

Recomandam sa citesti si