fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

100 de copii din centrele de plasament din Sibiu și Orlat așteaptă noi voluntari care să le dăruiască 3 ore pe săptămână

100 de copii din centrele de plasament din Sibiu și Orlat așteaptă noi voluntari care să le dăruiască 3 ore pe săptămână
Asociația Lindenfeld prin programul Ajungem Mari deruleaza o campanie de recrutare de voluntari care sa fie alături de copiii si tinerii din centrele de plasament din județul Sibiu. Persoanele doritoare se pot înscrie ca voluntari pana pe 26 septembrie.
Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

100 de copii din centrele de plasament din Sibiu și Orlat așteaptă noi voluntari care să le dăruiască 3 ore pe săptămână, să îi învețe și încurajeze.

Căutăm voluntari serioși și inimoși care să devină prieteni pentru copiii din centrele de plasament și să le fie alături în următorul an școlar.

În funcție de abilitățile lor, voluntarii selectați vor susține ședințe de pregătire școlară, ateliere de cultură generală sau ateliere creative.

Vei lucra săptămânal cu 1-5 copii în ședințe online sau fizic, în funcție de situația și restricțiile din fiecare județ. Vei avea susținerea consilierilor educaționali și a unei echipe grozave de voluntari implicați și cu experiență.

Contăm pe implicarea ta pe termen lung, pentru a putea stabili o legătură cu copiii. Modulul de voluntariat se va desfășura în perioada noiembrie 2021 – iunie 2022.

Etichete:

Recomandam sa citesti si