fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

10.000 de viziere vor fi realizate pentru personalul medical

Voluntarii coordonați de Diana Iamandi-Gido vor putea confecționa 10.000 de viziere, ce vor ajunge în spitale și în instituțiile de asistență socială din Sibiu.

Asociația VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie a identificat foarte bine nevoia pe care o aveau voluntarii din toată țara pentru materie primă, necesară confecționării de viziere, care nu se mai găsea nicăieri de cumpărat, așa că s-au gândit să comande un mare transport de 20 tone care să acopere necesarul național pentru ceva vreme.

“Cu banii strânși de la sibieni, prin ocomunitate.ro, am putut și noi să contribuim cu 3400 euro, ceea ce ne-a ajutat să aducem 2 tone din acest material spre orașul nostru, din care, în săptămânile următoare, voluntarii coordonați de Diana Iamandi-Gido vor putea confecționa 10.000 de viziere, ce vor merge spre spitale, medici, dar și instituțiile de asistență socială din Sibiu. Ce bine e când lucrurile se leagă! Mulțumim pentru ajutor!”, transmit reprezentanții Fundației Comunitare Sibiu.

La postarea pe pagina de Facebook a Fundației Comunitare Sibiu despre această donație a scris și Laura Vîlsan, directorul DGASPC Sibiu.

“Mi-nu-nat! De săptămâna viitoare mă reapuc de confecționat viziere pentru angajații nostri!”, a postat Laura Vîlsan.

Etichete: