fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

1 Martie și 8 Martie, sărbătorite la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu. Mărțișor teatral și spectacol cadou de Ziua Mamei

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu oferă publicului, în 1 Martie, un mărțișor teatral – savuroasa comedie „Bărbate, treci la fapte!”. Cu ocazia zilei de 8 Martie, mamele și fiicele primesc în dar un spectacol-lectură emoționant – „Mamă”.

„Ce alt prilej mai minunat pentru a celebra frumosul decât în luna martie, o lună ce stă sub semnul feminității și al miracolului vieții? Și pentru că teatrul este frumusețe, este o mare bucurie pentru noi să oferim spectatorilor noștri două spectacole în datele de 1 și 8 Martie. Sunt spectacole dedicate bucuriei de a trăi și de a împărtăși iubire. Pentru că, în luna martie, teatrul este despre frumusețe și iubire”, spune Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

 

De 1 Martie, una dintre cele mai iubite comedii de pe scena Naționalului sibian, „Bărbate, treci la fapte!”, regia Șerban Puiu, a fost programată special ca un dar pentru această sărbătoare. Tocmai de aceea, un bilet gratuit va fi oferit pentru fiecare bilet achiziționat.

„Bărbate, treci la fapte!”, de Ray Cooney, John Chapman, în regia lui Șerban Puiu, are o distribuție de excepție care îi reunește pe îndrăgiții actori: Adrian Matioc, Cendana Trifan, Adrian Neacşu, Veronica Arizancu, Cristina Blaga-Tomuș, Diana Fufezan, Pali Vecsei, Mariana Mihu – Plier, Cristian Stanca, Dana Taloş, Vlad Robaș, Arina Ioana Trif.

Spectacolul este programat în data de 1 martie, la ora 19:00, la TNRS – Sala Mare, iar biletele în sistem 1+1 sunt disponibile pe www.tnrs.ro și la Agenția de Bilete.

 

Ziua Mamei va fi sărbătorită la TNRS cu un spectacol-lectură emoționat, „Mamă”, regia Mariana Cămărășan, cu Diana Văcaru-Lazăr și Cendana Trifan. 40 de doamne și domnișoare, mame și fiice, se pot bucura gratuit de această creație artistică de o sensibilitate unică, care a avut parte de un succes extraordinar în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu 2021.

Evenimentul este programat la Sala Studio, în 8 martie, la ora 19:00, iar accesul este gratuit și se poate face în baza rezervărilor la tel. 0740 775 148.

 

 

 

 

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si